Hvad er chatbots – og bør man bruge dem til sin webshop?

0
3683
visninger

Chatbots er blevet meget populære inden for meget kort tid. Hvis du ikke allerede kender til chatbots, så er det måske på tide at du lærer lidt om det.

Som navnet hentyder så er det en bot/robot som er programmeret til at forstå hvad kunden spørger efter i en chat, ved at analysere forskellige ord og dermed gøre sit bedste på at give et relevant svar. En chatbot kan hjælpe din webshop med at holde på dens potentielle kunder.

Lad os tage et eksempel. Din kunde har et spørgsmål vedrørende din webshop, men der er desværre ikke nogen support online, så han går hurtigt videre til en anden webshop. Men hvad nu hvis man havde en chatbot, som kunne tilbyde kundesupport hele døgnet rundt? Ja, det vil i mange tilfælde hjælpe dig med at holde på de kunder, som ellers ville have haft forladt din webshop fordi de ikke kunne få et hurtigt svar på deres spørgsmål.

Vil du gerne vide mere om hvordan du kan implementere din egen chatbot til din webshop eller hjemmeside, så er der her 5 gode tips til at komme i gang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here