Ny markedsplads for køb og salg af hunde i hurtig vækst

0
3412
visninger

Den nye online markedsplads har kun eksisteret i få måneder, men har allerede formået at skabe en hurtig vækstrate på det danske marked, for køb og salg af hunde og katte. Det drejer sig om virksomheden MUY, som er stiftet af serieiværksætteren Anders Hansen.

– Årsagen til den hurtige vækst, skal uden tvivl findes i vores dygtige team, som har været hurtige til at eksekvere idéer til virkelighed. Vi har nytænkt hele idéen bag et sådant markedsplads, og skabt forbedringer, både for køberen, men i den grad også til sælgerne, og det bliver vi nu belønnet for, fortæller stifteren af MUY, Anders Hansen.

Både privatpersoner, og de mere erfarne kenneler kan gratis oprette annoncer på markedspladsen, med mulighed for tilkøb. På nuværende tidspunkt, har den nye markedsplads i omegnen af 300 hunde til salg, og tallet stiger dag efter dag.

Ikke bare en typisk markedsplads

Teamet bag MUY har været i den store tænketank, inden lanceringen af platformen. Det har været en stor prioritering for dem, at skabe noget der var anderledes, og bedre, end hvad der ellers allerede fandtes på det eksisterende marked.

– Vi er ikke bare en markedsplads for køb og salg af kæledyr, vi har også haft stort fokus på at udvikle andre funktioner, som kan bidrage til at skabe et venligt, og stærkt fællesskab, og på den måde skabe yderligere brugerloyalitet, og opmærksomhed omkring MUY, siger Anders Hansen.

– Det har vi bl.a. gjort ved at finde eksperter, med mange års erfaring, og viden omkring hunde og katte, som vores brugere kan spørge om råd og vejledning til deres dyr. Det har vi, og eksperterne selv haft stor succes med, siger Anders Hansen.

Den nye markedsplads har altså gjort meget for at skille sig ud fra mængden, og det har givet dem gevinst, i form af vækst, og tusindvis af aktive brugere.

Kæmpe marked

Billede af to hvalpe.

Mere end 80.000 danskere er hver måned på udkig efter et nyt familiemedlem, i form af en hund eller kat. Heriblandt, vælger de fleste danskere at købe en hundehvalp, eller kattekilling. Kun de færreste vælger at adoptere en hund, da mange danskerne gerne selv vil have muligheden for at se hunden vokse op, og være med til at opdrage den, og da det kan være svært at vide hvad en sådan hund har med i bagagen.

Fremtidige planer

Stifteren lægger ikke skjul på sine høje ambitioner for projektet.

– Vi har uden tvivl store planer for MUY, som vi håber vil blive til en realitet inden længe. Vi har planer om at udvide til resten af de nordiske lande, heriblandt Sverige og Norge i løbet af første kvartal i 2019, siger Anders Hansen.

Den største udfordring

Som virksomhedsejer, og iværksætter, følger der ofte store udfordringer med undervejs i processen. Vi synes at det kunne være interessant, at høre hvad der har været den største udfordringer undervejs i dette projekt.

– Den største udfordring har nok været, at få et godt samarbejde op at køre med vores mange eksperter. Heldigvis har vores platform, vist eksperterne, at de også kan få gevinst ud af at dele ud af deres erfaring, slutter Anders Hansen.

Bonus tip

Er du hundeelsker, så vil du helt sikkert elske dette lille ekstra bonus tip! Hos MUY finder man, ifølge dem selv, den hidtil, største test-dig-selv, af hvilke hunderacer, som kan passe bedst ind til din livsstil, med mere end 250 hunderacer. Find ud af hvilke hunderacer der passer til dig.

Du kan følge med i dagligdagen hos MUY på deres Reddit profil.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here